Číslo akreditace: MSMT-1572/2022-2
Popis kurzu:
Pracujete jako kuchař/ka, ale nemáte odpovídající vzdělání? Pracujete ve školní jídelně a odchází vám vedoucí, kterou nemůžete nahradit, protože nemáte profesní kvalifikaci v oboru kuchař? Nebo se jen chcete zdokonalit v kuchařském řemesle? Absolvujte rekvalifikační kurz na kuchaře. V kurzu z oblasti gastronomie - Příprava teplých pokrmů získáte veškeré teoretické i praktické dovednosti pro práci na pozici kuchař teplé kuchyně. Rekvalifikační kurz je zakončen zkouškou před autorizovanou osobou, po jejím složení získáte osvědčení o získání profesní kvalifikace.Momentálně nejsou žádné volné termíny, zaslat poptávku na tento kurz.
Dodavatel: Akredika o.p.s., společnost není plátce DPH.
uchař/kuchařka teplých pokrmů - rekvalifikační kurz(dle NSK 65-001-H)Kurz příprava teplých pokrmů 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe
Číslo akreditace: MSMT-5050/2024-5
Popis kurzu:V rekvalifikačním kurzu Kuchař/kuchařka teplých pokrmů získáte veškeré teoretické i praktické dovednosti pro práci na pozici kuchař/kuchařka teplé kuchyně. Kurz je zakončen zkouškou před autorizovanou osobou, po jejím složení získáte Osvědčení o získání profesní kvalifikace. Obsahem kurzu jsou veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného kvalifikačního standardu profesní kvalifikace. Kurz zahrnuje 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe.
Co kurz přinese:Po ukončení kurzu absolvent má veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace.
Délka: Kurz zahrnuje 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe. Forma studia: online Způsob ukončení studia: Závěrečná zkouška před autorizovanou osobou v rozsahu 5 – 7 hodin Komu je kurz určený:
Vstupní předpoklady: nižší než ukončené střední vzdělání, min. 16 let, zdravotní průkaz pro práci v potravinářství
Program nebo obsah:
Více informací najdete v článku na našem blogu - Rekvalifikace hrazená z úřadu práce. |
Číslo akreditace: MSMT-5050/2024-5
V rekvalifikačním kurzu Kuchař/kuchařka teplých pokrmů získáte veškeré teoretické i praktické dovednosti pro práci na pozici kuchař/kuchařka teplé kuchyně. Kurz je zakončen zkouškou před autorizovanou osobou, po jejím složení získáte Osvědčení o získání profesní kvalifikace. Obsahem kurzu jsou veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného kvalifikačního standardu profesní kvalifikace. Kurz zahrnuje 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe.
Po ukončení kurzu absolvent má veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace.
Délka: Kurz zahrnuje 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe.
Forma studia: online
Způsob ukončení studia: Závěrečná zkouška před autorizovanou osobou v rozsahu 5 – 7 hodin
Komu je kurz určený:
Vstupní předpoklady: nižší než ukončené střední vzdělání, min. 16 let, zdravotní průkaz pro práci v potravinářství
Program nebo obsah:
Více informací najdete v článku na našem blogu - Rekvalifikace hrazená z úřadu práce.
.