Kuchař/kuchařka teplých pokrmů

Číslo akreditace: MSMT-1572/2022-2

Popis kurzu:

Pracujete jako kuchař/ka, ale nemáte odpovídající vzdělání? Pracujete ve školní jídelně a odchází vám vedoucí, kterou nemůžete nahradit, protože nemáte profesní kvalifikaci v oboru kuchař? Nebo se jen chcete zdokonalit v kuchařském řemesle? Absolvujte rekvalifikační kurz na kuchaře.  V kurzu z oblasti gastronomie -  Příprava teplých pokrmů získáte veškeré teoretické i praktické dovednosti pro práci na pozici kuchař teplé kuchyně. Rekvalifikační kurz je zakončen zkouškou před autorizovanou osobou, po jejím složení získáte osvědčení o získání profesní kvalifikace.
Datum Čas Místo Volná místa Cena    
Datum
17.9.2024
Čas
8:00
Místo
Plzeň
Volná místa
8
Cena
17 900 Kč
Více informací Objednat

Dodavatel: Akredika o.p.s., společnost není plátce DPH.

Popis kurzu

Kuchař/kuchařka teplých pokrmů - rekvalifikační kurz (dle NSK 65-001-H)

Kurz příprava teplých pokrmů 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe

Na kurz je možné získat 100% dotaci od Úřadu práce ČR - přihlašte v e-shopu MPSV se pod tímto odkazem: https://bit.ly/kuchar_kucharka

Číslo akreditace: MSMT-1572/2022-2

Popis kurzu:  V rekvalifikačním kurzu Kuchař/kuchařka teplých pokrmů získáte veškeré teoretické i praktické dovednosti pro práci na pozici kuchař/kuchařka teplé kuchyně. Kurz je zakončen zkouškou před autorizovanou osobou, po jejím složení získáte Osvědčení o získání profesní kvalifikace. Obsahem kurzu jsou veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného kvalifikačního standardu profesní kvalifikace. Kurz zahrnuje 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe. 

Co mi kurz přinese:

Po ukončení kurzu absolvent má veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace.

Délka: Kurz zahrnuje 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe.

Forma studia: Prezenční

Způsob ukončení studia: Závěrečná zkouška před autorizovanou osobou v rozsahu 5 – 7 hodin

Komu je kurz určený:

  • Fyzické osobě splňující vstupní předpoklady

Vstupní předpoklady: nižší než ukončené střední vzdělání, min. 16 let, zdravotní průkaz pro práci v potravinářství

Program nebo obsah:

  • Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci
  • Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
  • Přejímka potravinářských surovin
  • Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
  • Příprava surovin pro výrobu jídel
  • Úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracování
  • Příprava teplých pokrmů podle receptur
  • Charakteristika dietního stravování
  • Zpracování a úprava polotovarů
  • Příprava a pečení moučníků
  • Příprava teplých nápojů
  • Regenerace pokrmů
  • Nakládání s inventářem
  • Skladování potravinářských surovin
  • Obsluha technologických zařízení v provozu
  • Organizování práce v gastronomickém provozu
  • Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů

Vámi zvolený rekvalifikační kurz Vám může uhradit i úřad práce. Vyberte i na eshopu MPSV: https://bit.ly/kuchar_kucharka

Více informací najdete v článku na našem blogu - Rekvalifikace hrazená z úřadu práce. 

Nevíte si rady s vyplněním formuláře nebo nevíte, jak postupovat? Napište nám na email info@bfz.cz , rádi vám pomůžeme. 

 .  

 

 

Reference

Kurzy Účetnictví a Mzdové účetnictví hodnotím velice kladně. Jejich absolvování mi umožnilo pracovat v oboru bez předchozí zkušenosti. Paní lektorka je zkušeným odborníkem i výborným pedagogem.
Hana Š.
A2-PORT, s.r.o.
Úroveň kurzu je vynikající, přednášející umí velmi dobře látku vysvětlit a lehkou formou i naučit. Byla jsem překvapena materiály a servisem ze strany bfz, které nám studentům byly poskytnuty a dokonce i závěrečným občerstvením. Chci i touto formu ještě jednou poděkovat za péči, která se nám dostávala.
Jana Preissová
Kurz byl přínosný, lektorky super. Všichni jsme byli nadšeni. Kurz “Účetnictví s využitím výpočetní techniky”. Most.
Jana K.
Byla jsem velmi spokojena. Organizace na jedničku, lektorka na jedničku s hvězdičkou a učebna v pořádku.
Jitka F.
Kurz účetnictví byl opravdu poučující. Paní lektorka byla skvělá a vše vysvětlila tak, že to pochopil každý.
Marie Veverková
Maximální spokojenost, kvalitní výuka a skvělá školitelka. Jedná se o kurz mzdového účetnictví vedený paní Terezií Špringlovou. Nemám co bych vytkla.
Monika
Kurz podvojného účetnictví, který jsem u vás absolvovala, byl pro mě obrovským přínosem. Hlavní zásluhu na tom měla lektorka, která naprosto perfektně, jasně a srozumitelně kurz vedla. Spokojená jsem byla i s celkovou organizací a jediné, co by se dalo vytknout, byly všude přítomné překážející kabely, když se začaly používat notebooky.
Hana
Účetnictví - organizace bez problémů; prostředí a zázemí hezké, čisté, moderní, klidné; technika moderní, v dobrém stavu; lektorka velmi šikovná, milá, vstřícná, profesionální, erudovaná; kurz veden dobře, systematicky, teorie i praxe (na PC), šíře tématu by zasloužila větší časovou dotaci.
Lucie H.